Gå til sidens hovedinnhold

Bråk, slåssing, blind vold og en som ikke fant hjem til foreldrene

Artikkelen er over 3 år gammel

En ung person i 20-årene ble pågrepet av politiet i gågata i Mo sentrum. På Twitter klokka 2.18 natt til søndag, melder Nordland politidistrikt at det gågikk slåssing i gågata. 20-åringen ble pågrepet for blind vold, og innsatt i arresten.

Noe senere samme natt må politiet rydde opp i mer bråk. Denne gangen er det på en pub i Mo sentrum. Politiet ser seg nødt til å bortvise en mann en mann fra stedet og fra sentrum.

Klokka 2.07 melder Nordland politidistrikt på Twitter, om mer slåssing i Mo i Rana sentrum. En ungdom blir kjørt til legevakt med øyeskade. Det er foreløpig ukjent hvem som har påført ungdommen skaden.

Klokka 2.12 melder politiet på Twitter at en ung mann kontaktet en patrulje for å fortelle at han var blitt slått flere ganger i ansiktet av en ukjent gjerningsmann. Forholdet blir anmeldt.

Ved to-tida natt til søndag banket en mann gjentatte ganger på en dør på privat adresse i Mo i Rana. Til slutt ringte beboerne til politiet. Det viste seg at mannen trodde han banket på hos foreldrene, men de bodde ikke der. Mannen ble kjørt hjem av patruljen.

I Mosjøen sentrum, ble for øvrig en sjåfør stanset av politiet natt til søndag. Han kjørte bil med sommerdekk, og det straffer seg. Sak er opprettet og sjåføren fikk kjøreforbud, forteller Nordland politidistrikt på Twitter.