Gå til sidens hovedinnhold

Etterforsker mistenkelig dødsfall på Mo

Artikkelen er over 3 år gammel

Tirsdag formiddag foregår det en åstedsundersøkelse i et bolighus på Selfors i Rana. Rana Blad har vært på stedet hvor det da jobbet to etterforskere inne i huset, mens to patruljerende politimenn holdt vakt utenfor huset.

Nordland politidistrikt har så langt ikke ønsket å uttale seg noe nærmere om bakgrunnen for undersøkelsen, men kort tid etter at Rana Blad var i kontakt med vakthavende operasjonsleder har politiet gått ut med følgende melding på Twitter:

Mo i Rana: I forbindelse med hendelse i natt, der vi nå gjør en del undersøkelser på stedet, vil det komme utfyllende info i løpet av dagen. Oppdateres ikke

Litt under to timer senere kommer Nordland politidistrikt ved politiadvokat Marianne Eskildsen med en pressemelding i saken.

Politiet i Mo i Rana har iverksatt etterforskning etter at en kvinne ble funnet død tidlig i morges. Funn på stedet gjorde at man fant det nødvendig å foreta nærmere undersøkelser for å kartlegge hva som har skjedd. Vi holder alle muligheter åpne og er kommet godt i gang med de etterforskingsskritt som skal gjøres. I den forbindelse vil vi også avhøre to personer som kan ha kjennskap til hendelsen. Kvinnen vil bli sendt til obduksjon. Vi har ingen videre informasjon om dødsårsak eller hendelsesforløp før vi får den foreløpige obduksjonsrapporten.

Vi oppdaterer saken.