Sykehuset er viktig for industrien og beredskapen: – Vi støtter at det fortsatt skal være sykehus i Rana

Samtidig som Fylkesrådet i Nordland på en pressekonferanse orienterte hva de mener om sykehusstrukturen på Helgeland, markerte industriarbeidere i Rana hvor viktig det for dem at det fortsatt er beredskap i nærheten. Foran daglig leder i Rana Industriterminal, Alf Andreas Øverli.

Samtidig som Fylkesrådet i Nordland på en pressekonferanse orienterte hva de mener om sykehusstrukturen på Helgeland, markerte industriarbeidere i Rana hvor viktig det for dem at det fortsatt er beredskap i nærheten. Foran daglig leder i Rana Industriterminal, Alf Andreas Øverli. Foto:

DEL

Så viktig er det for industrien å beholde sykehuset i Mo i Rana, at de som kunne, la ned arbeidet en liten time for å være på ei markering foran Mo industripark.

- Sykehuset er veldig viktig for beredskapen i industrien. Vi støtter at det fortsatt skal være sykehus i Mo i Rana, sier daglig leder i Rana Industriterminal, Alf Andreas Øverli.

Markeringa skjedde samtidig som Fylkesrådet i Nordland gjorde kjent på en pressekonferanse, hvordan den stiller seg til ny sykehusstruktur på Helgeland.

Bak seg hadde han flere hundre industriarbeidere som hadde fått lov å forlate arbeidsplassen for å være med på markeringen, der budskapet ikke er til å misforstå, ranaindustrien som sysselsetter 2.500 personer, har bruk for akuttberedskap.

Det strømmet på med industriarbeidere for å delta på markeringa midt på dagen mandag.

Det strømmet på med industriarbeidere for å delta på markeringa midt på dagen mandag. Foto:

Markeringen skal brukes i en film der industrien vil understreke betdningen det har for Nord-Norges største industrityngdepunkt med 2.500 ansatte, at det finnes akuttberedskap i nærheten, også i framtida.


Artikkeltags