Disse syv skal sitte i styret i Kommunalt foreldreutvalg i Rana

Vegar Alterås, FAU-representant for Båsmo barneskole er ny leder for Kommunalt FAU.

Vegar Alterås, FAU-representant for Båsmo barneskole er ny leder for Kommunalt FAU. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er i en pressemelding fra Kommunalt foreldreutvalg man opplyser at det nylig gjenopprettede utvalget har konstituert seg med én representant fra alle de kommunale, og én av de private, skolene i Rana. FAU ved Grønnfjelldalen montessoriskole har foreløpig ikke bestemt seg for om de skal delta.

Totalt utgjør det per dags dato 15 representanter. Leder for KFU er Vegar Alterås, FAU-representant for Båsmo barneskole. Nestleder er Hilde Anita Snefjellå fra Alteren FAU.

I tillegg til disse to er følgende fem medlemmer i det nylig konstituerte styret.

Janniche Larset - Gruben ungdomsskole FAU, Trine Lise Michalsen - Mo ungdomsskole FAU, Roger Kristoffersen - Selfors ungdomsskole FAU, Lena Katrin Aas - Gruben ungdomsskole FAU og Majken Hauknes - Båsmo ungdomsskole FAU.

I pressemeldingen uttaler man at det nye kommunale foreldreutvalget "skal jobbe på vegne av barn og foreldre for å skape en kvalitativt god grunnskole i Rana kommune nå og i framtiden med trygge rammer og gode læringsmiljø. De viktigste oppgavene i tiden som kommer, er å sikre at barnets beste blir ivaretatt i prosessen som allerede er i gang for å gjennomføre kommunestyrets vedtak 28.03.17".

Artikkeltags