Slår sammen tannklinikkene på Mo, Gruben og Selfors - og flytter til de nye lokalene ved Statens Innkrevingssentral

De ansatte ser fram til å samles i Rana offentlige tannklinikk på nabotomta til SI. – Dette blir bra, sier Annelise Thoresen, Rita Myrlund, Lindas Elisabeth Berg, Linn Forseng Thorseth, Tanja Kralicek, Anne Bolstad, Sissel Angelsen, Kine Bang Nilsen, Rita R. Westgård og Inger Anna Jørgensen.

De ansatte ser fram til å samles i Rana offentlige tannklinikk på nabotomta til SI. – Dette blir bra, sier Annelise Thoresen, Rita Myrlund, Lindas Elisabeth Berg, Linn Forseng Thorseth, Tanja Kralicek, Anne Bolstad, Sissel Angelsen, Kine Bang Nilsen, Rita R. Westgård og Inger Anna Jørgensen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er i en pressemelding det fremgår at flytteprosessen i forbindelse med at den offentlige tannhelsetjenesten i Rana skal samlokaliseres, nå er satt i gang.

Mo, Gruben og Selfors tannklinikk slås sammen til Rana tannklinikk, og flytter sammen med kjeveortopedisk avdeling til Søndre gate 3 på Mo, ikke langt unna Statens Innkrevingssentral.

Flytteprosessen starter opp fra 2. mai og vil strekke seg til og med fredag 25.mai.

Lokalene til Selfors tannklinikk vil holde åpent til og med 18. mai. Der vil man ivareta behandling av alle pasienter som har fått – og vil få timevarsling på sms, mellom 4. mai – til og med 18. mai.                        

I pinsehelgen har man vakt og tar imot pasienter som har behov for akutt behandling. Dette vil bli i samme lokaler – på Selfors v/ Helgelandssykehuset.

Flytteprosessen er omfattende og i sammenheng med flyttingen, legger vi om telefonsystem og datasystemer. I den sammenheng ber tannhelsetjenesten om forståelse for at deres tilgjengelighet og service vil være begrenset i mai måned.  

Viktige nye telefonnummer:

Telefonnummer til Rana tannklinikk fra og med 2. mai: 75 15 28 77                                       

Kjeveortopedisk klinikk: 75 15 12 44                                                  

Vakttelefon Pinsehelgen, 19-21.mai: 909 60 167

Artikkeltags