BetonHæhre-sjåfør mistet hengeren - krasjet med hus

Kollisjonen har etterlatt tydelige spor på huset.

Kollisjonen har etterlatt tydelige spor på huset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

OPPDATERT: Litt før klokken 2100 mandag kveld opplyser prosjektleder Jostein Nordstrøm ved BetonHæhre at det var en av deres sjåfører som sto bak hendelsen som førte til ødeleggelsene på huset på Røssvoll.

- Det var en av våre sjåfører, en meget erfaren sjåfør, som mandag morgen opplevde at hengeren på bilen han kjørte falt av hengefestet og deretter kolliderte med huset. Vi har vært i kontakt med huseier og skal selvsagt ordne opp for oss, sier Nordstrøm til Rana Blad, og fortsetter:

- Foreløpig så har vi ikke noen svar på hva som kan ha ført til at hengeren skal ha falt av.

TIDLIGERE: Hendelsen skal ha skjedd mandag ettermiddag. Politiet mottok melding om dette i 1430-tiden mandag, forteller operasjonsleder Tom Ove Hammer ved Nordland politidistrikt.

- Vi har nettopp hatt en politipatrulje på stedet som har sikret spor. Det ligger blant annet igjen smådeler fra bilen samt at det er lakkrester på huset, forteller Hammer.

Huset på Røssvoll skal ligge tett inntil veien, ikke så langt fra kirka. Etter det operasjonsleder Hammer forteller skal det ha vært beboere i huset da hendelsen skjedde, disse skal imidlertid ikke ha merket noe av kollisjonen.

- Det er uvisst hvem som har kollidert her, så vi er interessert i tips fra puiblikum som kan ha gjort observasjoner eller har opplysninger i saken, forteller Hammer.

Har du tips i saken kan du kontakte politiet på TLF 02800.

Artikkeltags