Sjekk den forbikjøringa!

Artikkelen er over 6 år gammel

- Dette kunne endt i en dødsulykke, sier tidligere UP-sjef.

DEL

Børge Masterdalshei tok denne videoen da han var på vei nordover langs E6 tirsdag. En liatauisk trailer kommer fykende forbi en rekke med biler like før en uoversiktelig sving.

- Det er det sjukeste jeg har sett. Traileren kom ikke forbi før han var inne i svingen. En møtende bil måtte stoppe for å slippe han inn. Jeg ringte umiddelbart politiet og ga dem registreringsnummeret slik at de får stoppet han. Slike folk bør ikke kjøre på veiene, sier Masterdalshei.

Tidligere sjef for UP Nordland, nå prosjektleder for Trygg trafikk, Tore Jeremiassen, sier slik kjøring skal bety førerkortbeslag.

- Dette er ikke bra og kunne like godt endt i en dødsulykke. Han som filmet sier en møtende bil stoppet opp for å hindre en slik ulykke og det er jo bare flaks. Jeg håper trailersjåføren ble fratatt førerkortet, sier han.

Han ber folk være obs og melde fra hvis de ser uvettig kjøring.

- Nå er det sommer og mye ferietrafikk. I slike tider kan det fort skje en ulykke. Hvis folk ser kjøring som det vi ser i videoen må de ta kontakt med politiet slik at de får tatt vedkommende, sier Jeremiassen.

Hva mener du bør gjøres med slike sjåfører?

Artikkeltags