Se kveldens sykehusmøte direkte på Rana Blad

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det er Rana Ap som har invitert til åpent møte om sykehusstrukturen mandag kveld. Møtet finner sted i kommunestyresalen fra klokken 1800 av, men har du ikke mulighet til å komme på møtet, kan du også følge det direkte på Rana Blads sider. Det er Rana kommune som står som ansvarlig for å sende møtet.

Møtet har vært klart lenge, men er blitt enda mer aktuelt etter styret i Helgelandssykehusets vedtak om framtidig struktur. Her ble det vedtatt med seks mot fem stemmer å avvise alternativet med ett stort og ett mindre akuttsykehus med inntil tre distriktsmedisinske sentra, noe som har vakt sterke reaksjoner blant annet i Rana.

– I Rana står er vi tverrpolitisk enig i denne saken, og står samlet. Derfor er det naturlig for oss å åpne møtet som skjer i regi av Rana Ap, og invitere alle som vil inn for å høre om framtidig sykehusstruktur. Nå har folk flest sjansen til å stille spørsmål og få svar, sier leder i Rana Ap, Linda Eide.

Fra Helgelandssykehuset kommer eiendomssjef Bjørn Bech Hanssen for å orientere om prosessen og hva som skjer videre.

Ordfører i Rana Geir Waage vil også være til stede.

– Det vil være mulig å stille spørsmål til sykehusets representant så vel som til politisk ledelse i Rana kommune om det du lurer på i denne saken, sier leder i Rana Ap, Linda Eide.

PS: Dobbelklikk på videovinduet for å få fullskjermsmodus.

Artikkeltags