Opplev spennende turmål på Nord-Helgeland med lokalavisa

Rana Blads sommerturopplegg starter lørdag 8. juli og fortsetter de fem påfølgende lørdagene. Her ser man Leif Vatne, som i fjor tok turen til toppen av Åstuva sammen med barnebarna Torbjørn og Gustav Vatne.

Rana Blads sommerturopplegg starter lørdag 8. juli og fortsetter de fem påfølgende lørdagene. Her ser man Leif Vatne, som i fjor tok turen til toppen av Åstuva sammen med barnebarna Torbjørn og Gustav Vatne. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Seks lørdager i sommer er det mulig å oppleve ulike turmål på Nord-Helgeland sammen med lokalavisa Rana Blad.

DEL

BLÅVEGEN I 25 år har Rana Blad, i samarbeid med Hemnes turistforening og Rana turistforening, arrangert sommerturer for avisas lesere. Turene går på lørdag.

Første turdag er lørdag 8. juli. Opplegget er slik at turmålet presenteres i avisa med en rebus på torsdagene. På turdagen er det slik at folk tar seg fram til turmålet, som er i en av kommunene på Nord-Helgeland, på egen hånd.

Ved turmålet vil en møte Rana Blads medarbeider. Her vil folk kunne skrive seg inn i deltakerboka og være med i trekningen av spesielle T-skjorter.

De trekkes ut 10 t-skjortevinnere på hver tur. Alle som kommer får en pins.

Etter endt tursesong er alle deltakerne med i trekningen om en håndlaget kniv. Bli med ut og opplev nye steder, du kanskje ikke har besøkt før.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken