Gå til sidens hovedinnhold

Klarte ikke å si nei da hun ble spurt om å hjelpe syriske flyktninger i Romania

Artikkelen er over 5 år gammel

– Vi trenger varme klær og sko.

Turid Thesen klarte ikke si nei da hun ble spurt om å stille opp for syriske flyktninger i Romania – selv om hun egentlig hadde sendt sin siste trailer.

Tirsdag reiser hun til Tulcea der Klosterbarnas Forening leier et lagerlokale, for å ta imot den angivelig siste traileren fra Helgeland fylt med klær og utstyr.

Siden 1990 har Turid Thesen, i spissen for Klosterbarnas Forening og godt assistert av inntektene fra Loppebutikken på Hemnesberget og givergleden fra foreninger, privatpersoner, skoleklasser og næringsliv på Nord-Helgeland, bidratt til å gjøre hverdagen og livet litt bedre for ikke så rent få i Tulcea og bygdene rundt.

Det koster cirka 40.000 kroner å sende en trailer. Forespørselen om en hjelpesending der syriske flyktninger i Romania er målgruppa, kommer i tillegg til tralilerlasta Turid nylig vinket av gårde. Hun trenger derfor penger til frakt, i tillegg til varme klær og kjøkkenutstyr.

– Vi trenger varme klær og sko til dame, herre og ikke minst barneklær er kjærkomment. Det kan leveres til lageret vårt på Selfors, som er åpent et par timer torsdag ettermiddager, eller ved å ringe Eivind Hansen, og spørre etter Gunbjørg for å gjøre en avtale. Det er flott hvis folk også vil hjelpe økonomisk til frakt.

Til formålet er kontonr 4516.26.44304 opprettet.

 

Kommentarer til denne saken