Mistenkelig dødsfall i Vesterålen – tre siktet

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

NORDLAND [AVISA NORDLAND] En ung person døde natt til andre juledag i Vesterålen. Nordland politidistrikt karakteriser dødsfallet som mistenkelig.

– Vi har valgt å sikte tre personer i forbindelse med dødsfallet. Dette ut ifra vår oppfatning av at det ikke ser ut som et naturlig dødsfall. Vi jobber nå videre med å finne ut av hva som faktisk har skjedd rundt denne tragiske hendelsen, sier politijurist Torgeir Kvitvik i Nordland politidistrikt til Vesterålen Online.

Kvitvik oppgir overfor vol.no at de ikke ønsker å gå videre inn på hva som kan ha skjedd. Han forteller videre at avdøde vil bli obdusert torsdag og at saken etterforskes videre.

De tre siktede i saken er siktet etter paragraf 288 ”Hensettelse i hjelpeløs tilstand mv.” i Straffeloven. Denne lyder: Med fengsel inntil 3 år straffes den som hensetter en annen i hjelpeløs tilstand med fare for liv, kropp eller helse. På samme måte straffes den som unnlater å gi hjelp til noen i hjelpeløs tilstand som vedkommende har en plikt til å dra omsorg for.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken