Gå til sidens hovedinnhold

Nytt styre ved Nord universitet

Øyvind Fylling-Jensen blir ny styreleder og Eva Maria Kristoffersen, Anders Söderholm og Lise A. Dahl Karlsen blir styremedlemmer ved Nord universitet (NU) i neste periode.

Det melder Kunnskapsdepartementet i en pressemelding mandag kveld.

Kunnskapsdepartementet har utpekt ny styreleder, og nye styremedlemmer ved Nord universitet for perioden 1. august 2021 til 31. juli 2025.

– Jeg er trygg på at Fylling-Jensen og de andre styremedlemmene vil bidra til å styre utdanningene og forskningen ved Nord universitet. Det er særlig viktig for at universitetet kan bidra til å utvikle og omstille nærings- og arbeidslivet i regionen, og bidra til å levere høyt kompetent arbeidskraft, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i pressemeldingen.

Øyvind Fylling-Jensen (Oslo) er administrerende direktør i Nofima AS i Tromsø. Fylling-Jensen har lang leder- og styreerfaring fra kunnskapsintensivt næringsliv og lang erfaring fra omstillingsarbeid.

Han har tidligere vært styremedlem i Forskningsrådet, og har samarbeidet med Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet, i ei årrekke.

Kommentarer til denne saken