Øker kapasiteten til populært feriemål fra Bodø

Ifølge Apollos beregnigner skal 150 000 nordmenn reise på ferie til Kreta i sommer. Noen av disse kan komme direkte fra Bodø.

Ifølge Apollos beregnigner skal 150 000 nordmenn reise på ferie til Kreta i sommer. Noen av disse kan komme direkte fra Bodø. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

[AVISA NORDLAND] Reisearrangøren Apollo forsterker den populære lørdagsflygingen fra Bodø til Kreta. Det melder selskapet i en pressemelding. Økningen vil bety at Apollo kan tilby 40 flere plasser i uka, noe som betyr at ytterligere 920 nordlendinger får muligheten til å sole seg på den greske ferieøya.

I praksis betyr dette at reisearrangøren forsterker med et enda større SAS-fly.

 – Lørdagsmaskinen fra Bodø til Kreta er en av våre mest populære ruter. De gode flytidene gjør at man både får mest mulig ut av ferien og slipper å komme hjem midt på natten, som er midt i blinken for dem som reiser med barn, forteller Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo, i en pressemelding.

Den oppgraderte flygingen til Kreta skal skje i perioden mellom 27. april og 5. oktober.

– Feriesalget tar seg alltid markant opp i påskeferien og uken etter. Da vil ikke bare de beste bostedene bli raskt revet unna, men prisnivået vil også stige grunnet økt etterspørsel, sier Beatriz Rivera videre.

Bodø lufthavn har i de siste årene opplevd en markant økning i antall direkteruter til utlandet. Direkteruta til Kreta er en av ni ruter ut av landet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken