Åpner No3 igjen

Vegar Bergli (t.v.) og Robin Myren skal gjennom selskapet VR Grill & Bar AS drive No3. De planlegger å åpne dørene i begynnelsen av februar.

Vegar Bergli (t.v.) og Robin Myren skal gjennom selskapet VR Grill & Bar AS drive No3. De planlegger å åpne dørene i begynnelsen av februar. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Vegar Bergli og Robin Myren byr på et rustikt nordisk konsept når No3 åpner om noen uker.

DEL

– No3 stengte med fulle hus, så dette har jeg tro på at vi skal få til, sier Myren.

Han var selv restaurantsjef da de tidligere eierne måtte kaste inn håndkleet og gå til skifteretten i august. Da hadde de drevet restauranten nederst i Lars Meyers gate siden høsten 2011.

Nå skal Myren og Vegar Bergli, som begge eier 50 prosent av driftsselskapet VR Grill & Bar, røffe opp konseptet både når det gjelder mat og lokaler.

– Vi avslutter konseptet med hvite duker og senker prisene på matkonseptet, sier Myren.

– Vi skal blant anna få på plass en kullgrill som skal holde 1100 grader og i oss mulighet til å by på spennende grillretter, sier Myren som beskriver konseptet No3 nå skal drives etter som nordisk.

– Vår filosofi er å bruke gode norske, lokale råvarer og produkter, og menyen skal være sesongbetont med noen signaturretter, sier han.

– Det er uten tvil et marked for dette, mener Myren,

– Det er ikke gjestene og ranværingene det er noe feil på hvis ikke vi klarer å drive en restaurant med 60 sitteplasser i en by på 26.000 mennesker, sier han litt spøkefullt.

Barkonsept

Og det er ikke bare en restaurantopplevelse han og Bergli nå ønsker å gi ranværingene.

– Vi skal bygge en del om i lokalene her og blant anna lage en loungebar for å kunne tilby et spennende sidekonsept: No3 by Night. Dette blir et barkonsept, som vil ha samme åpningstider som andre uteetablissement i byen, som vi tror vil falle i smak, sier Myren.

Å åpne dørene 1. februar regner både Bergli og Myren som et godt tidspunkt.

– Da står Vinterlysfestivalen for døra og ikke lenge etterpå går Rød Snø av stabelen, sier Myren og peker på at dette begge er arrangementer som vil trekke mye folk til sentrum.

– Vi kunne valgt å åpne før årsskiftet, men ville vente til vi har alt på plass. Det er viktig med en god start der gjestene våre får den servicen og matopplevelsen de fortjener, sier han.

Seks årsverk

Når No3 kommer i drift igjen vil det bety minimum seks nye årsverk.

– Vi har ansatt kokk og er i ferd med å ansette kjøkkensjef og servitører, og vi må ha på plass en bartender. Dessuten vil Anders og Per Edvardsen som drev No3 tidligere også bidra på sitt vis, sier Myren.

Planene for ei uteservering er allerede under utarbeidelse og Myren regner med at det skal gå greit etter hvert å kunne gi restaurantgjestene et flott tilbud i bakgården.

For øvrig opplyser Bergli at det skal gjøres noe med akustikken i restaurantlokalene.

– Støynivået har ikke vært bra her, særlig ikke når det har vært mange til stedet i lokalet. Det gjør vi nå noe med, sier han.

Mens det er Myren som skal oppsynet med restauranten og kjøkkenet, skal Bergli ta seg av det markedsmessige og økonomiske.

– Og ja, jeg skal og fortsette å drive med skiskyting, forsikrer Bergli.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken