Mandag skrev Rana Blad om en pakke som var borte. Wenche Bakken hadde nemlig bestilt 20 tyllskjørt med innebygde lys, fra Kina, som skulle brukes i forestillingen til Tip-Toe. Fortvilelsen var stor da Bakken fikk beskjed om at pakken var forsøkt levert på hennes adresse, men borte var den. Dermed sto 20 unger i alderen tre til fem år uten sine kostymer og en stor leteaksjon ble iverksatt. Tirsdag fikk endelig Sissel Venes telefonen hun hadde ventet på.

- Jaaaa! Pakken er endelig funnet og vi kan gå videre i planleggingen. Vi ringte rundt til alle Post i butikk i, og rundt, byen, men ingen fant pakken. Telefonen ringte gang på gang, men svaret var desverre negativt hver gang. Men så tok posten selv affære og dro ned til Bunnpris, og der lå pakken. De sa den var registrert med feil nummer eller noe. Jeg vet ikke, men det er underordnet. Pakken er i hus, endelig, sier Venes.

Og det var i grevens tid for tirsdag ettermiddag skulle skjørtene brukes, for aller første gang.

- I kveld skal vi øve på overgangen mellom dansene og da kommer de små inn i bildet. Dette var dagen da vi skulle bruke skjørtene, og da var det i grevens tid at de kom, sier en svært lettet Sissel Venes.