Måtte plassere to berusede bråkmakere i samme celle, og da ble det slåsskamp i fyllearresten

Artikkelen er over 1 år gammel

Det oppsto kaos da politiet måtte plassere to berusede bråkmakere i samme arrestscelle.

DEL

Det var i slutten av januar, under festhelgen Student Ski som årlig tiltrekker over tusen studenter til Hemavan og Tärnaby, at hendelsen fant sted. Det melder Västerbottens-Kuriren.

Det var tidlig på lørdag kveld at politiet måtte ta hånd om tre bråkete og berusede ungdommer. Det ble et problem da de skulle låses inn i fyllearresten.

På politistasjonen i Tärnaby finnes nemlig bare to arrestceller, så derfor måtte to av bråkmakerne plasseres i samme celle. Utpå kvelden begynte så disse to personene å krangle, og politiet måtte inn i cellen for å skille dem.

«Det var heldigvis to patruljer på plass utenom arrestvaktene på politistasjonen, så patruljen kunne relativt raskt avslutte bråket og ingen kom til skade,» står det å lese i politiets rapport.

Dette resulterte i at den tredje som satt i arrest, som på det tidspunktet ble ansett som den som bråkte minst, ble sluppet fri for å gi plass til en av dem som var involvert i bråket.

I politiets rapport står det at det blir sett på som et problem at arrestlokalene i Tärnaby er «kraftig underdimensjonert». Politiet mener det derfor er behov for å arbeide med utformingen av arrestlokalene.

«Et alternativ er at politiet under slike festkvelder blir ytterligere forsterket slik at folk som blir arrestert kan kjøres til andre steder i politidistriktet,» heter det.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken