Politiet avslutter søk på Smibelgvatnet: – Muligheten for å finne den omkomne vil være særdeles liten

DEL

Politiet har hatt gjennomgang av søket etter Karl Sverre Egeland som forulykket i Smibelgvatnet i Rødøy den 15. mai i år.

Det skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding.

Den omkomne er ikke funnet. Politiet besluttet å avslutte søket etter Egeland klokken 12:00 onsdag. Det begrunner de med at de mener de har gjennomført søk i områder hvor muligheten til å finne ham er til stede.

Politiet gjennomførte siste søk etter den omkomne fram til fredag kveld.

– Politiet mener et utvidet søk i hele vannet vil være veldig vanskelig og muligheten for å finne den omkomne vil være særdeles liten, sier Roald Bjerkadal, politioverbetjent ved Mo i Rana politistasjon, ifølge meldingen.

Statusrapport med søksmetoder og resultat er gjennomgått i sin helhet, erfaringer gjort i søket, samt uttalelser fra letemannskaper. Det er gjennomført overflatesøk, strandsøk, søk i bekk, og søk i bunn i primærområde, skriver politiet.

Mannskaper fra Brannvesen, Røde Kors, samt innleide firmaer har bidratt i letingen. Arbeidsgiver til den savnede, Betonmast Hæhre, har bistått med det praktiske i forbindelse med transport og tilrettelegging, skriver politiet.

Artikkeltags