Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterforsker skudd gjennom vindu på Nesna: – Dette tar vi svært alvorlig

Artikkelen er over 1 år gammel

På Facebookgruppen Oppslagstavle Nesna ble det torsdag lagt ut et innlegg der man ser skudd gjennom et vindu. Teksten til bildet er "Skarpskytter på Nesna. Pass opp og ikke stå ved vinduet".

Politiet på Nesna sier de er klar over dette og at de tar dette svært alvorlig.

– Jeg skal møte personen som la ut bildet i dag og skuddet kommer sannsynligvis fra et luftvåpen. Men vi tar selvfølgelig dette svært alvorlig, uansett våpen. Man skal vite hva man sikter på og hva som er bak, til enhver tid og det som her er gjort er strengt ulovlig. Vi vet ikke hva som ligger bak hendelsen og søker å finne ut dette etter våre undersøkelser. Vi vil gjerne ha tips i saken og ber de som vet noe om å ringe 02800, sier Hogne Rosø ved politiet på Nesna.

Rådmann på Nesna, Lill Torbjørg Leirbakken, sier politiet også har vært i kontakt med henne. Hun sier det er ingen grunn til panikk.

- Politiet mener det er et luftvåpen som er brukt og formuleringen på innlegget var nok kanskje litt uheldig. Etter å ha snakket med politiet er jeg sikker på at de finner ut av hva som har skjedd. Jeg mener det er ingen grunn til panikk, sier hun.