Griset til taxi, mange sovnet ute og ødeleggelser i bolig er blant hendelsene politiet har å melde om

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Politiet har sendt ut mange tweets i løpet av natten med hendelser. Her er noe av det som har skjedd på Helgeland:

Klokken 3.28 ble politiet tilkalt til en uoversiktlig situasjon på en privat adresse i Dalselv. Politiet dro til stedet, der var det en uoversiktelig situasjon. Det var mye folk og ødeleggelser i bolig. Noen hadde sovnet av ute, og mange var overstadige berusede. En person måtte tas med inn og settes i arrest pga av ufin opptreden og beruselse.

Klokken 2.38 ble politiet tilkalt til en taxi som hadde en "vanskelig" kunde i Mo i Rana. Kunden hadde tilgriset bilen og nektet å gjøre opp for seg. Det endte med at kunden ble kjørt hjem av politiet, og måtte betale for vask av taxi og selve taxiregningen.

Klokken 4.59 i Mo i Rana sentrum fikk politiet melding om feststøy på privat adresse. De dro til stedet for å avslutte festen slik at naboer kunne få nattero. Det er også meldt om feststøy i Mosjøen.

Politiet har hatt promillekontroll på nattmorran i Sandnessjøen, og stoppet en bilist med promille. De melder at det vil bli opprettet sak og tatt beslag av førerkortet.

I en snøscooterkontroll i samarbeid mellom SNO og politiet i Vefsn ble en fører anmeldt for ulovlig kjøring og å unndra seg kontroll. Anmeldes også for å ha hindret politiet i sitt arbeid. Førerkort og snøscooter ble beslaglagt.

Klokken 2.45 i Brønnøysund: Politiet fikk melding om grise kjøring på salhusmarka. Politiet på stedet, og konfronterte en av bil førerne. Det blir opprettet sak.

Artikkeltags