Siste helga i august er det igjen klart for musikkfestivalen Verket, men ikke minst Underverket som er et arrangement for dem under 18 år.

Underverket går av stabelen på formiddagen 27. august.

– Det er med stor glede vi kan avsløre at årets sensasjon Undergrunn kommer til Mo i Rana og Revelen, og det gjør også stjerneskuddet Emelie Hollow, Rockebandet Plopp og Ulrikke Nilsen. Selveste Nicolay Ramm er konferansier og skal lose oss gjennom dagen, som inneholder både musikk og moro for alle aldre, skriver Erle Strøm fra HES pr i en pressemelding.

Årets festivalsjef for familiearrangementet, Linnea Sofie Skar (16) sier seg meget fornøyd med programmet.

– Årets Underverk er et helt fyrverkeri i seg selv! Her er det noe for absolutt alle. På laget har vi fått med oss selveste Nicolay Ramm, stemningskongen av alle, som får med seg både barna, ungdommen og de voksne. Her blir det alt fra rolige sanger til rap og full skuv. Selveste Undergrunn kommer, som byr på masse god stemning! Gjett om vi gleder oss, sier hun i pressemeldingen.

I tillegg blir det Vitenshow og lokale talenter på scenen.

Også i år vil festivalen ha talenter fra Helgeland på Underverket.

– Verket har alltid vært opptatt av å løfte fram talenter fra nærområdet og det å få vist seg fram for et festivalpublikum er stort for unge som lever og ånder for musikk. Nå leter vi etter årets talenter. Sammen med Sparebank 1 Helgeland ønsker vi å stimulere til utvikling av musikktalenter og den kreative næringen på Helgeland. Vi er spent på hvem som søker, hvem som til slutt får økonomisk støtte og som også får inngå i den fine artistrekka på Underverket 2022, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.