Det er gjennom Direktesport Rana Blads abonnenter får tilgang på alt fra Rana HK/Bossmo&Ytterens kamper til aldersbestemte klubb- og landskamper. Tidligere har denne strømmetjenesten stort sett vært lagt opp til at folk skal se sport på mobilen eller datamaskinen. Nå har det blitt lansert en helt ny app, som skal gjøre det lettere å se alt fra treningskampene til Rana FK til lokaloppgjør i 5. divisjon , enten det er direkte eller i opptak, på fjernsynet. Appen kan lastes ned i Apple TV og nyere Samsung.

Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i Amedia.

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien. Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, PostNord og en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup. Direktesport har også kamper fra Rema 1000-ligaen i håndball og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra Bordtennis til Boksing. Mange av Amedias lokalaviser tilbyr omfattende dekning av det som skjer innen lokal og aldersbestemt idrett.

Alt fra Direktesport finner du også tilgang til her.