Velkommen heim til deg

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Den fineste tiden på året er over oss. Naturen våkner til liv, og solen gir oss en etterlengtet dose med energi. Energien skal få bein å gå på, for nå skal huset shines og ungdommen feires.

Vi presenterer med glede vår andre utgave av Heim til deg. Nyttig, underholdende og inspirerende er ord som beskriver denne utgaven. 

Visste du at du bør vaske huset ditt hvert år? Ove på XL-bygg Bernhard Olsen gir deg gode råd om vasking og vedlikehold av hus og terrasse. Damene på HEIM gir tips til hvordan dere får den fineste konfirmasjonsdagen i manns minne, og på Bademiljø Haaland VVS har de fått showroom hvor du kan gå inn og prøve ditt nye drømmebad. Kanskje får du inspirasjon til å gjøre det til virkelighet. 

Du kan også lese om Annikken og Aleksander som i en alder av 24 år har tegnet og bygd sitt eget hus på Langbergan i Åga. 

Er det ellers noe du savner i magasinet, eller har du noe du vil dele med oss og andre lesere? Ta gjerne kontakt med oss på vår nettside, vi blir glade for tips og innspill.

Kos deg! :)

Markedsavdelinga Rana Blad

Markedsavdelinga Rana Blad Foto:

Artikkeltags