Else i Rana Blad ble årets medierådgiver: – Jeg ble overrasket og glad

Medierådgiver Else Johansen (t.v.) og administrerende direktør Rigmor Nygård Hansen i Rana Blad er stolte over resultatene som er oppnådd de siste årene.

Medierådgiver Else Johansen (t.v.) og administrerende direktør Rigmor Nygård Hansen i Rana Blad er stolte over resultatene som er oppnådd de siste årene. Foto:

Medierådgiver Else Johansen i Rana Blad har blitt årets medierådgiver i region Midt i Amedia.

DEL

Amedia kårer hvert eneste år årets medierådgiver i de forskjellige regionene, og for region midt som Rana Blad tilhører, var det Else Johansen som stakk av med prisen.

Johansen har tidligere erfaring som daglig leder i butikk, før hun kom til Rana Blad for to år siden. Hun har utmerket seg raskt med å oppnå gode resultater.

– Kriteriene for å bli årets selger gjelder både utvikling, kompetanse og omsetning. Else er i tillegg serviceinnstilt, positiv, blid og glad i folk. Slik blir det resultater av, sier salgssjef og adm.dir. i Rana Blad, Rigmor Nygård Hansen.

Ble sjokkert

Johansen sier at hun først ble sjokkert da hun fikk vite at hun ble årets medierådgiver.

– Det hadde jeg virkelig ikke ventet. Jeg ble overrasket og glad. Men jeg hadde selvsagt ikke klart dette uten det gode teamet som vi er i markedsavdelingen, sier Johansen.

Administrerende direktør/salgssjef sier at avisen lever av at kundene har tillit til kompetansen og produktene, og ikke minst at de får effekt av å bruke avisens tjenester.

– Vi gjennomfører jevnlig kundetilfredshetsundersøkelser (KTI) som har gitt oss verdifull innsikt i kundenes synspunkter, og vi har jobbet systematisk og målrettet med å møte deres ønsker og behov. Else har vært en del av teamet i to år og har selv bidratt til utvikling og forbedringsarbeid med sin kompetanse, lærevillighet og sin tilnærming til kundene. Undersøkelsene har vist at kundene har blitt stadig mer fornøyde med både produktene og tjenestene våre de siste årene.

– Når vi topper det hele med at en av våre ansatte markerer seg på regionnivå, så blir vi selvsagt alle i teamet veldig stolte, sier Nygård Hansen.

Utenlandstur

I tillegg til heder og ære får vinneren en utenlandstur sammen med vinnerne fra andre regioner.

– Det blir til høsten, men jeg vet ikke ennå hvor vi skal. I fjor var vinnerne i London. Jeg gleder meg veldig mye til turen som vil gi ny inspirasjon, sier Johansen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken