Rana FK vender hjem fra Trondheim uten poeng.

Det var en actionspekket kamp mellom Rana FK og Byåsen. Trondheimslaget scoret to mål og endte med seier på hjemmebane.

Den unge målvakten, Adam A. Håkonsen måtte virkelig jobbe hardt under søndagens kamp. Han reddet Rana FK fra ytterlige flauser selv om han lot to mål gå inn i nettet. Det første målet kom etter at venstreback Aksel Benden var uheldig med at en pasning ikke gikk helt etter planen og havnet framfor beina til Byåsens angrep.

På 6. minutt scoret trondheimslaget. På 45. minuttet rett før pause, scoret Byåsen fra 20-meteren. En flygende keeper var å se i luften, men Håkonsen rakk akkurat ikke ballen. Men et veldig godt forsøk. Byåsen hadde flere heftige angrep, men Håkonsen var våken og reddet resten av angrepene i andre omgang.

I tillegg ble forsvarsspiller, Arve Ekroll Hauknes tilsynelatende skadd under en duell i andre omgang. Han grep fast i låret og haltet av banen før Markus Øie tok over for ham. Hvorvidt haltingen var en krampe eller noe verre er foreløpig usikkert.

Resten av kampen virket å være relativt rolig, utenom et par lovende angrep fra begge lag. Også Rana FKs angrepsspiller Fredrik Rise hadde et skudd mot mål som kunne blitt til noe, men akkurat ikke.

Rana Blad har forsøkt å komme i kontakt med trener Ørjan Valla, uten å lykkes.

RBs spillerbørs

Dette er Rana Blads spillerbørs etter tapet. I praksis leverte de fleste spillerne en godkjent kamp og gjorde det de kunne.

Dette er børsen:

Adam A. Håkonsen 4

Ludvig R. Storvik 3

Aksel A- Benden 3

Arve E. Hauknes 4

Sivert Krokstrand 4

Erlend Henriksen 3

Kim A. Kristiansen Råde 4

Anton Nordeng 4

Fredrik Rise 3

Håkon Nerdal 3

Andreas Nordtømme 4

Innbyttere:

Markus Øie: Spilte for få minutter til å bli vurdert.

Alexander Iversen: Spilte for få minutter til å bli vurdert.

Mathias Eliassen: Spilte for få minutter til å bli vurdert.

Storm Fagertun: Spilte for få minutter til å bli vurdert.