Inviterte til møte mellom Stålkam og Mo IL mandag kveld: – Det blir ingen flere overganger denne sesongen

Ståle Krokstrand, leder i Rana FK, ville bidra til dialog mellom Stålkam og Mo IL for å øke sjansene for 3. divisjonsspill neste år.

Ståle Krokstrand, leder i Rana FK, ville bidra til dialog mellom Stålkam og Mo IL for å øke sjansene for 3. divisjonsspill neste år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Mandag kveld hadde Rana FK invitert representanter fra Stålkam og Mo IL for å diskutere eventuelle overganger for å styrke ett av lagene. I en pressemelding går det fram at klubbene spiller slik de nå gjør, resten av sesongen:


– Slik tabellsituasjonen er nå er det Stålkam som har best sjanse til å sikre Rana FK en plass i 3. divisjon neste sesong, men også for Stålkam kan det synes som en vanskelig oppgave. De må sanke relativt mange poeng gjennom de siste sju kampene om de skal unngå et nedrykk. Det har i møtene vært godt samarbeidsklima og flere mulige løsninger har blitt diskutert, sier leder i Rana FK, Ståle Krokstrand, i pressemeldingen.

Fire spillere var ønsket

Stålkam har en relativt tynn stall og ønsket hjelp fra Mo IL i kraft av spilleroverganger. Forespørsel på fire navngitte spillere ga ikke resultat. Alle fire ønsket å avslutte sesongen for Mo IL.

Da det ble sagt at Mo IL-spillere ønsket Thor-André Olsen med over som del av trenerteamet i Stålkan ble også dette mulige tiltaket avsjekket.

– Stålkam åpnet for at Thor-André kunne gå inn i team med Per Gunnar Tysnes, men slik blir det ikke, sier Krokstrand.

Steiro i trenerteamet

Overgangsvinduet stenger mandag kveld, og det blir derfor ingen flere overganger denne sesongen. Stålkam har nå spurt Per Harry Steiro om å bidra på tampen av sesongen, noe han har respondert positivt til.

– Rana FK ønsker at klubbene respekterer hverandre i denne vanskelige situasjonen, og at det også respekteres at Mo IL-spillere som har spilt hele sin karriere i Mo IL ønsker å avslutte i moderklubben før oppstart i et samlet Rana FK neste år. At konsekvensen kan bli at en starter i 4. divisjon er spillerne fullstendig klar over, sier Krokstrand.

Han legger til at de fortsatt tror at Stålkam har en sjanse og oppfordrer det fotballinteresserte Rana til å støtte opp om laget de siste kampene.

– Det er heller ingen katastrofe for satsingen i Rana FK om det skulle bli 4. divisjon. Dette skal vi få til uansett. Vi må uansett ha et langsiktig perspektiv i denne satsingen, står det i pressemeldingen som er underskrevet av Ståle Krokstrand.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken