Gå til sidens hovedinnhold

Stor vannlekkasje på Langmoheia - kommunen jobber på spreng - stenger veien

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet melder om en vannlekkasje på Mo fredag kveld. Ved kommunen har de folk på jobben for å stoppe lekkasjen.

- Det er brudd på en hovedvannledning på Skansen og det er snakk om store mengder vann og dette igjen har forårsaket utgraving på stedet. Vi prøver det vi kan for å få stoppet lekkasjen, men til nå har vi ikke lyktes med dette.

Vi vet ikke hvor store skader lekkasjen har forårsaket. Dette er noe vi må komme tilbake til etter at vi har fått bukt med problemet. Nå er vi bare inne en tur for å skifte til tørre klær før det bærer ut igjen,  sier Knut Karlberg i Rana kommune.

Vannlekkasjen har gjort til dels stor skade på veien som går fra rundkjøringa, inn i Jernverksgata og ned mot blokkene i Stjerneveien.

Oppdatering:

Klokken 21.30 fredag har kommunen ikke kontroll på situasjonen. De har nå stengt deler av Nordlandsveien og de vurderer fortløpende tiltak.

- Deler av veien er Nordlandsveien er stengt. Vi kan ikke ta sjanser da vannet har gravd mye ut under asfalten. Vi vet ikke hvor mye det dreier seg om før vi får av selve asfalten og får sett under. Kraftlaget har tatt saken og de skal nå se på hva som skal gjøres. Vårt håp er at vi kommer til i løpet av natta, men vi vet ikke. Vannet fosser fortsatt, sier Knut Karlberg.

 

Kommentarer til denne saken