Gå til sidens hovedinnhold

Skal du ikke på hytta i påsken? Her er fem ting du kan gjøre i Rana

Artikkelen er over 2 år gammel

Hvis du ikke har planer om å dra på fjellet kan du blant annet dra på quiz, eller kanskje ta med kompisene på mannfolk-kafe.

Det er flere ting man kan finne på hvis man ikke har lyst til å stå på ski hver dag eller ikke har muligheten. Rana Blad har funnet fem ting som skjer i påsken.

1. Quiz-kveld for alle

I regi av Mental Helse Rana, arrangeres det quiz for alle som har lyst til å delta. Man må verken være medlem av Mental Hele Rana eller være ekspert på quiz. Spørrekonkurransen finner sted på HUS Ø i Jernbanegata 24, 29. mars klokken 18:00.

2. Mannfolk-kafe

Er du mann? Liker du kaffe og noe attåt? Da er dette noe for deg. Rana Frivillighetssentral inviterer til en hyggelig formiddagsstund med salg av kaffe noe godt ved siden av. Menn i alle aldre er hjertelig velkommen. Onsdag 28. mars kan du møte opp i Sørlandsveien 62, mellom klokka 11:00 og 13:00, for en trivelig stund.

3. Krokikurs

Tina Anckarman inviterer til krokikurs 29.mars på Amfi. Kroki er kunsten å tegne kjappe skisser etter levende modeller. Fra klokken 19.00 til 22:00 kan du prøve deg på kroki sammen med Tina Anckarman og Hilde Strand.

4. Baby- og småbarnskafe

Er du hjemme med den lille og har lite å gjøre i påsken? Frykt ikke, Rana Frivillighetssentral arrangerer nemlig baby- og småbarnskafe den 29. mars klokka 12:00 til 14:00, i Sørlandsveien 62. Her kan du møte andre foreldre med småbarn og kjøpe noe å drikke og godt å spise. Sosialt for både store og små!

5. Minikurs i å oppdra hunder

Trenger du et lynkurs i hundeoppdragelse? Eller vil du kanskje friske opp kunnskapene dine? Da er dette kurset noe for deg. 31. mars holder Senter for Atferd og Mentalitet minikurs i å oppdra hunder. Kurset består av en teoretisk del og en praktisk del. Kurset finner sted i Sykehusgata 16.

Kommentarer til denne saken