Hun kommer tilbake, og festivalgeneralen er fra seg av begeistring

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skuespiller og komiker Elisabeth Moberg har tidligere gjestet Nordland Teater i Cabarét. Nå kommer hun tilbake til Vinterlys.

DEL

Etter at Elisabeth Moberg var her og sang En ananas i Cabarét, ble Nordland Teater og Ranas befolkning hodestups forelsket, skriver nordland Teater i en pressemelding. Derfor inviterte vi henne tilbake til Vinterlysfestivalen. Hun har funnet tid i en ellers så hektisk høst og vinter hvor hun ellers har turnert med forestillingen Evig Ung. Elisabeth Moberg har med seg et lite band og vil dra det beste av sitt eget repertoar.

Festivalgeneral Wenche Bakken er fra seg av begeistring.

– At Elisabeth Moberg fant tid til å komme til Vinterlys er for oss et lite mirakel. Hun har jobbet beinhardt hele høsten og vinteren med prosjekter på andre teater. For meg er Elisabet en teaterdronning og under hennes solonummer på vår Cabarét høstet hun kveld etter kveld brakapplaus. Få kan synge så følsomt med en slik kraft som Moberg. Lenge spøkte det for at vi ikke fikk til å få dette besøket av henne. Elisabeth er en av de menneskene som er ufrivillig komisk. På turnebussen på Cabarét hadde vi latterkrampe på latterkrampe av Elisabeths eminente humor. I kvinner på randen har hun gjort seg bemerket, og i tiden etterpå han hun etabler sin egen solokarriere. Det er med stor glede vi ønsker Elisabeth velkommen tilbake og ser frem til en kveld med skjemt og alvor.

For de uinnvidde er Elisabeth Moberg kjent som en av de tre Kvinner på randen. Hun er i tillegg til å være en eminent sanger kjent som en skuespiller og komiker av høy klasse.

Forestillingen blir i Meyergården Spektrum tirsdag 13. februar.

Artikkeltags