Skal samle et par hundre kvinner til Kraft-konferanse

HAR PROGRAMMET KLART: Marlene Jordbru er prosjektleder i Kunnskapsparken Helgeland og sitter i arbeidsgruppa som nå presenterer et spennende konferanseprogram. Foto: Beate Nygård

HAR PROGRAMMET KLART: Marlene Jordbru er prosjektleder i Kunnskapsparken Helgeland og sitter i arbeidsgruppa som nå presenterer et spennende konferanseprogram. Foto: Beate Nygård

Artikkelen er over 4 år gammel

Vil gjenta suksessen fra i fjor.

DEL

- Vi vil gjenta suksessen fra i fjor og inviterer kvinner i alle bransjer til å delta på KRAFT-konferansen, sier Marlene Jordbru.

Bygger nettverk

Sammen med Lone Thrane, Vibeke Mikkelsen, Lena Katrin Aas, Monica Langseth, Therese E. Jürgensen, Isabella Flått og Tone Jakobsen utgjør hun arbeidsgruppa som har jobba fram programmet til årets arrangement som går av stabelen på Nordland Teater 12. juni.

- Dette er et sommerarrangement et som skal fremme nettverk, inspirasjon og kompetansedeling, sier Jordbru som forteller at det er plass til 220 deltakere på konferansen hvor bedrifter ledet av kvinner inviteres til å ha stands og utstillinger.

Gode foredragsholdere

- I år har vi tre foredragsholdere på programmet, sier Jordbru.

- Inger-Gunn Sande som er ihuga helgelending og som brenner for Nord-Norge, de gode historiene og for å få flere synlige kvinner. I dag eier og driver hun byrået Nordnorsk Kommunikasjon sammen med sin mann, og jobber blant anna med beredskapskommunikasjon, PR, medietrening, strategisk kommunika- sjon, og motivasjon. På KRAFT-konferansen skal hun holde foredraget «So what! Flere synlige damer, takk!»

Karin Fevaag Larsen som er en av landets mest etterspurte foredragsholdere kommer også til Mo og konferansen.

- Fevaag Larsen jobber med utvikling av organisasjoner, så vel som enkeltmennesker. Hun har sin bakgrunn fra finans, bank og forsikring og som salgsdirektør i Gjensidige. Fevaag Larsen er en raus og inspirerende person, kjent for å skape begeistring, sier Jordbru og legger til at Fevaag Larsen ofte får betegnelsen «energibombe» og hun har fått flere priser som årets beste foredragsholder og inspirator.

Hanne Kristin Rohde runder av konferansen. Hun er best kjent som tidligere leder i politiet, der hun gjennom sine 20 år gjorde seg bemerket som en tydelig, åpen og uredd leder. Nå holder hun foredrag og skriver kriminalromaner. Hennes debutkrim «Mørke hjerter» ble umiddelbart en bestselger, og i 2015 kom oppfølgeren som også den suste rett inn på bestselgerlistene. Rohde har en helt unik evne til å både lede, engasjere og be røre. Hun deler sine erfaringer fra årene i politiet og det hun brenner mest for relasjonsledelse. Hennes foredrag er kjemisk fri for teori, hun byr på seg selv og sin historie.

Lokale gründere

I tillegg til foredrag fra disse kvinnene blir det intervju på scenen med lokale gründere som har satset på ei framtid i egen bedrift. I løpet av dagen blir det også mulig for deltakerne å besøke bedriftene som står på stand rundt i teaterbygget, sier Jordbru.

Artikkeltags