Mo Hornmusikk og prosjektet Musikk for livet sørger for 50.000 kroner til kreftpoliklinikken

Snorre Petersen er prosjektleder for Musikk for livet, i regi av Mo Hornmusikk. Denne gangen sørger innsamlingen for 50.000 friske kroner til kreftpoliklinikken ved Helgelandssykehuset Mo i Rana.

Snorre Petersen er prosjektleder for Musikk for livet, i regi av Mo Hornmusikk. Denne gangen sørger innsamlingen for 50.000 friske kroner til kreftpoliklinikken ved Helgelandssykehuset Mo i Rana. Foto:

Prosjektleder for Mo Hornmusikk, Snorre Petersen er glad for at musikken på denne måten kan glede, lenge.

DEL

– Dette er resultatet etter innsamlingsaksjonen «Musikk for livet 2019» som Mo Hornmusikk har hatt i år. Vi har tidligere samlet inn over 360.000 kroner til poliklinikken, sier Snorre Petersen.

Med den siste overføringen kan Mo Hornmusikk med stolthet konstatere at de til nå har samlet inn over 410.00 kroner til sykehuset.

– Ikke så verst til å være en liten forening som Mo Hornmusikk. Tidligere enhetsdirektør Thomas Skonseng ved sykehuset på Selfors sa dette til Rana Blad i forbindelse med en av hornmusikkens innsamlingsaksjoner:

«Det er fantastisk, og det er viktig at lokalsamfunnet har et engasjement for sykehuset».

Med pengene fra konserten kan Helgelandssykehuset bidra til det lille ekstra til pasientene, som stramme budsjetter ikke gir rom for.

Det er ikke første gang Mo Hornmusikk bidrar overfor andre, med hjelp av musikken. I mange år samlet de inn til barnehjemmet Ladva ved Petrozavodsk, som er Mo i Ranas vennskapsby i russisk Karelen.

– 200.000 kroner ble det til slutt før vi ga oss og gikk over til kreftpoliklinikken, sier Snorre Petersen.

Artikkeltags