Gavebutikk i sentrum av Mo i Rana legges ned: - Ingen dramatikk

alvilde

alvilde Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Etter snart seks års drift opplyser daglig leder i Driv Karriere, Jens-Petter Bakjord, at gavebutikken Alvilde legges ned.

Daglig leder Tina Knudtson ønsker ikke å kommentere nedleggelsen. I pressemeldinga opplyses det at det ikke er dramatikk knyttet til nedleggelsen.

- Driv Karriere ønsker i større grad å fokusere på egenproduserte produkter, da gjennom utsalg i Sikterigata og den nyetablerte nettbutikken «Polarull.no», går det fram av pressemeldinga.

- Vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle våre kunder, og ønsker de velkommen til videre handel i Sikterigata, sier daglig leder Jens-Petter Bakjord.

Da Alvilde åpnet dørene skrev Rana Blad:

Butikknavnet Alvilde spiller på ønsker, håp og troen på det umulige. Og det er nettopp det butikken i Kirkegata står for.

Nylig åpnet Rana Produkter sin nye butikk Alvilde i Kirkegata i sentrum.

Med formsydde ullkjoler, lette skjerf, trevarer og tekstiler er det lett å la seg imponere av håndverket.

Vi ville ha et utsalgssted hvor det var rom for produktene våre og hvor vi også kunne prøve oss på ett par andre merker. Vi ønsker at kundene skal få en opplevelse og kjenne at det er en hyggelig plass å være, forteller Veronica Ugedal, som i 2012 var avdelingsleder produksjon i Rana Produkter,  som nå er Driv Karriere.

Nå er det over. Det planlegges vanlig drift ved Alvilde ut mars måned.

Artikkeltags