Politiet tok i natt hånd om tre fulle ungdommer og en full mann de fant sovende på en plen i sentrum

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Natt til lørdag måtte politipatruljene ved Mo i Rana politistasjon ta hånd om noen svært berusa ungdommer. To ungdommer ble ikke lenge over midnatt påtruffet på Nytorget. Den ene var 17 år og den andre 19 år. Begge var så fulle at de ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Politiet tok dem med inn til Mo i Rana politistasjon. 19-åringen ble satt i arresten, hvor han fikk en natts losji hos politiet for å sove seg edru. I forhold til 17-åringen valgte politiet å kontakte vedkommendes foreldre, som kom og hentet 17-åringen. Senere på natta ble en 16 år gammel og svært beruset ungdom påtruffet på Båsmoen. Også han ble hentet hjem av foresatte.

Etter stengetid ved Onkel Oskar kom politiet over en mann i midten av 20-årene, som sov på plenen utenfor utestedet. Han var så full at han ikke maktet å ta rede på seg selv og fikk ei hotellseng inne i arresten for å sove ut rusen.

– På denne tiden av året er det å legge seg utendørs og sove ganske farlig. Det kan fort bli svært kaldt, sier operasjonsleder Yngvar Fredriksen.

Artikkeltags