Til åpningsgallaen på Tuff Enuff bluesklubb har Frank Marstokk og resten av arrangørene fått bluesstjerna Vidar Busk til å komme til Mo i Rana.

Lokalene, som er en del av kulturnæringsbygget «Park 22» (den gamle Museumsgården), er den perfekte rammen om åpningsfesten og vil være Tuff Enuffs faste «hjem» framover, skriver Marstokk i ei pressemelding.

– Vi har satt oss som mål å presentere kvalitetsarrangementer med fokus på blues og beslektede musikkformer og vil allerede fra åpningsarrangementet legge lista høyt. Dette blir en fest for alle som vil feire at blues kan være både inderlig og rå, men også utadvendt og festlig. Vi vil skape stemning i lokalet og fest på byen, skriver han.

– Tuff Enuff Bluesklubb har valgt å danne sitt eget «husband» fordi vi vil ha en fast musikalsk grunn å stå på i klubben og en forutsigelig kvalitet på våre blueskvelder. Vi presenterer stolt klubbens eget band, «MARSTOKK’s BLUES MAFIA».


I tillegg til bandleder, trommeslager og vokalist Frank Marstokk, består bandet av klubbens leder Stig Fammarsvik på bluesharpe, Helgelands kuleste bassist fra Hemnesberget Holger Christian Sjåvik, og utflyttet leirfjording fra Tromsø, kanskje Nord-Norges hotteste gitarist for tiden, Christoffer Nikolai Mathisen, skriver arrangøren i pressemeldinga.

Disse kommer også:

  • Vidar Busk
  • Tora Dahle Aagård
  • Et par lokale bluesartister. Navn kunngjøres senere.