Rebekka Bruin Ødegaard topper Senterpartiets liste i Nesna i høstens valg. Det er klart etter at Nesna Sp hadde sitt nominasjonsmøte tirsdag.

– Vi har fått en solid liste med god bredde av bakgrunn og erfaring, opplyser Ødegaard i en pressemelding.

Hun legger til at hovedfokus er at kommunen skal gi innbyggerne grunnleggende tjenester, uansett hvor de bor.

– Vi vil knytte øyene, utkanten og tettstedet sammen. Ikke minst vil vi sørge for å ta vare på natur og miljø for framtiden – vi står fortsatt støtt imot alle vindkraftplaner på Sjonfjellet. Det er viktig for oss å legge til rette for næringsutvikling, og vi skal jobbe for et godt og stabilt tilbud innen videregående opplæring, fagskole og høyere utdanning i distriktet, opplyser Ødegaard, som også er leder i lokallaget.

Rebekka Bruin Ødegaard er opprinnelig fra Ågerøya i Lillesand kommune på Sørlandet. Til Nesna og Tomma kom hun i 2018 etter et mellomspill i Sandnessjøen.

Ved valget i 2019 fikk Senterpartiet inn fire representanter i kommunestyret i Nesna, og Kurt-Are Einmo er varaordfører i inneværende periode. Han er ikke på partiets liste denne gangen. Det er derimot John Harald Svaleng Bustnes (andreplass) og Mads Andreas Vassvik Ravdal (fjerdeplass) som også representerer partiet i kommunestyret i denne perioden.

Valglisten til Nesna Senterparti:

1. Rebekka Bruin Ødegaard

2. John Harald Svaleng Bustnes

3. Eileen Cathrine Ravdal

4. Mads Andreas Vassvik Ravdal

5. Sindre Remman

6. Liv Kari Huskebakk

7. Åge Herseth

8. Gunnar Magne Johansen

9. Stig Nesjan

10. Margrete Dahl

11. Jan-Hugo Vilhelmsen

12. Carina Helen Kvellro

Les også

Nå er det all mulig grunn til å feire for befolkningen på Helgelandskysten