Espen Bless Stenberg fratrer som redaktør i Bodø Nu. De øvrige ansatte ble informert på et allmøte fredag. Det kommer frem i en pressemelding fra Amedia.

– Når jeg velger å forlate Bodø Nu og Amedia, er det et gjennomtenkt valg. Å være redaktør er naturlig nok en rolle med stor arbeidsbelastning. Nå skal jeg bruke tid med familien min framover, og se hva som skjer videre i arbeidslivet, sier Stenberg.

Han ser tilbake på lang fartstid i Amedia, og har ledet Bodø Nu siden 2020.

– Jeg har vært en del av Amedia-familien i en tiårsperiode , og har bare godt å si om eierselskapet. Jeg har fått være med på den store digitale veksten sammen med både Nordlys, Avisa Nordland, og nå Bodø Nu. Jeg har vært med på å starte nye aviser for konsernet, og hatt flere ansvarsfulle roller opp gjennom årene. Å ha fått slike muligheter i karrieren er noe jeg setter stor pris på, sier Stenberg.

Styreleder i Nu Publishing AS, Arne Reginiussen, takker Stenberg for hans innsats.

– Vi har satt pris på Espens trøkk og energi i ledelsen av Bodø Nu, og gjennom hans andre roller i våre aviser gjennom mange år. Vi vil takke han for innsatsen og bidragene og ønske han lykke til videre, sier Reginiussen.

Bodø Nu starter nå prosessen med å finne en erstatter for Stenberg. Inntil videre vil nyhetsleder Truls Naas fungere i stillingen.

Les også: