Knapt noen uker er gått som ny campingsjef ved Ansia Resort for Magnus Furberg. Rett før han fikk stillingen kom beskjeden om at campingplassen nå har klatret opp til full pott og femstjerners-status, i forhold til sine fire stjerner i fjor. Han ser frem til de nye utfordringene som nå venter han.

– Det er mye å lære seg, men for hver dag som går her blir jeg bare mer og mer glad i campingplassen, forteller Furberg.

Han har en lang fartstid i serviceyrket bak seg, hvor han blant annet har vært restaurantsjef tidligere. Nå har han flyttet fra Umeå til Lycksele for å satse alt på campingen.

Grunnen til at de nå har klatret opp til fem stjerner tror Furberg er en god miks.

– Hovedgrunnen er nok at vi har tilført flere aktiviteter til campingen, da spesielt aktiviteter rettet mot barn. Men det er også mye småting, som at veiene er merket bedre og slikt, forteller Furberg.

Populært feriested

Jonas, Jonathan (8) og Isak (5) Hillder var blant de som dro til campingen for en langweekend. Familien fra Mosjøen har vært her før, og Jonas forstår hvorfor campingplassen scorer høyt.

– Det er høy kvalitet på det meste her, forteller Jonas. Jonathan og Isak er glade for å være tilbake på campingplassen igjen.

– Det er mange ting å gjøre her, som å spille minigolf og å bade. Det er litt for kaldt for å bade enda, men neste gang skal jeg gjøre det, forteller Jonathan.