Gå til sidens hovedinnhold

Rød Snø er tilbake og her er artistene som kommer til Mo: – Publikum kan forvente et forrykende liveshow

Artikkelen er over 1 år gammel

I går ble det klart at festivalen Rød Snø gjenoppstår og vil bli arrangert på til sammen fire konsertarenaer. Kulturhuset Mo, Meyergården Spektrum, Teaterkafeen og Koks.

Nå er det klart hvem som skal spille på de ulike scenene 12. -14. mars neste år.

Highasakite og Vamp skal spille på Meyergården. Fay Wildhagen og Kamelen skal skape stemning på Kulturhuset Mo, og Mariann Rosa stiller som DJ på Koks.

Arrangørene er svært fornøyd med bookingen, og føler seg trygg på at byfesten kommer til å tilby noe for enhver smak.

– Vamp, en konsert som har vært kjent en stund, kombinert med toppnavnet Highasakite, som Meyergården har forsøkt å booke i flere år, gir en bredde som er ekstremt viktig for denne byfestivalen, sier Ruben Nilsen Robertsen, hotellsjef ved Meyergården, i en pressemelding.

Les også

Puster liv i Rød snø som nå gjenoppstår i ny form: – Vi er tilbake som en byfestival

Nilsen Robertsen forteller at Highasakite har toppet plakaten på alle de store festivalene i Norge de siste årene, og i mars spilte de for et utsolgt Oslo Spektrum.

– Publikum kan forvente seg et forrykende liveshow fra både Highasakite og Vamp, sier Nilsen Robertsen.

Nærmeste nabo, Kulturhuset Mo, får besøk av en av den norske pophimmelens sterkeste stjerner, Fay Wildhagen og energibomben Kamelen.

– Fay Wildhagen er en av de mest spennende og særegne artistene vi har her til lands om dagen. Veldig i vinden, og det er både fortjent og helt forståelig, sier Maiken Johansen ved Kulturhuset Mo, i pressemeldingen.

Johansen forteller videre om Kamelen som hun sier har befestet seg som et av de mest interessante navnene inne norsk rap. Tidvis kontroversiell, tidvis provoserende.

– Dette kan fort bli et adrenalinrush, og action i blodbanen har vi alle godt av innimellom, sier Johansen.

I tillegg byr Koks opp til dans når Mariann Rosa inntar DJ-spakene.

– Mariann Rosa er som resident-dj å regne på Koks. Rosa har besøkt Mo i Rana flere ganger, og alle som har danset til Marianns musikk vet akkurat hvor gøy det er. Denne helga blir intet unntak, sier Karoline Hansen ved Koks.

– Programmet er bredt og variert, og representerer hver av arenaene som arrangerer Rød Snø på en fin måte. Her er det noe for de aller fleste, sier Ingrid Alte Westman, prosjektleder for Rød Snø.

Kommentarer til denne saken