Gå til sidens hovedinnhold

Satte pris på de ærlige og klare meldingene som kom fram på folkemøte

Artikkelen er over 3 år gammel

Det var stort engasjement og klare meldinger da fylkesråd for samferdsel, Svein Eggesvik, deltok på folkemøte om det framtidige samferdselstilbudet i Rødøy. Mellom 20 og 30 personer fra hele kommunen deltok på møtet i Jektvik onsdag. Dette melder Nordland fylkeskommune i en pressemelding.

Mange av dem delte sine meninger om ferge- og busstilbudet i kommunen, sett på bakgrunn av nylige endringer og ikke minst det nye samferdselskartet som skal vedtas av fylkeshuset i høst.

– Jeg satte stor pris på de mange ærlige tilbakemeldingene jeg fikk under møtet, og har notert meg alle sammen. Vitsen med disse folkemøtene er nettopp å få høre hva folk mener og hvor de synes skoen trykker, sier Svein Eggesvik som skal ha lignende møter i tiden framover i hele fylket.

– Målet er få best mulig grunnlag for å fatte gode beslutninger om framtidens samferdselssystem i Nordland, sier samferdselsråden.

På møtet ga han uttrykk for at det ikke bare er «kjøttvekta» som skal avgjøre om en ferge eller båtrute er liv laga.

– Vi må også vurdere de lokale behovene, og hvordan vi kan finne beste mulige løsninger for lokalbefolkning og næringsliv, sier Eggesvik ifølge pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken