Gå til sidens hovedinnhold

Roger Johansen group kommer til Mo i Rana

Artikkelen er over 1 år gammel

Roger Johansen er en jazztrommeslager av format og kapasitet: I mer enn 25 år har han jobbet med de største navnene innen jazzen og bidratt på album med alt fra Tungtvann til Nora Brockstedt, skriver arrangøren i en pressemelding.

Fredag 20. september inviterer 4/4 Forum for takt og tone og Nordnorsk Jazzsenter til konsert på Teaterkafeen.

- Under Kulturnatta forrige torsdag hadde vi gleden av å oppleve Roger Johansen på trommer sammen med Finnseth/Barnes kvintett. De leverte en strålende konsert for 100 fornøyde publikummere. Nå gleder vi oss til å møte han igjen med sitt eget band her i Mo i Rana, sier Mona Henriksen, leder for 4/4 Forum for takt og tone, i en pressemelding fra arrangøren.

- Og for et band det er! Vi ser frem til å ta imot så dyktige musikere. Dette blir en veldig bra kveld. Håper mange kommer innom Teaterkafeen på fredag", sier Henriksen

En konsert med Roger Johansen Group er en fryd for øret. Roger digger både countrymusikk og bebop side om side, og er like gledelig til stede i popmusikken som i jazzen. Hint fra så vel Willie Nelson og James Taylor, som Joni Mitchell og Norah Jones er hørbart og påregnelig i dette bandet.

Rogers komposisjoner favner det man trenger for en fin kveld – herlige vers med gyngende refrenger spilt av noen av norsk jazz aller ypperste musikere. Nordnorskjazzsenter har bestilt splitter nye låter fra Rogers hånd, og på denne turneen har han med seg sitt faste stjernelag av venner og musikalske kompanjonger som han har jobbet med i mer enn 15 år. Marit Sandvik - vokal

Tore Brunborg – tenorsax

Hedvig Mollestad Thomassen- gitar

Rob Waring – vibrafon

Jan Olav Renvåg – kontrabass

RogerJohansen - trommer

Kommentarer til denne saken