Snøscooterulykke i Rognan: De involverte ligger til observasjon

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

[Avisa Nordland] Søndag kveld fikk politiet melding om en snøscooterulykke på Rognan.

Politiet fikk meldingen klokken 20.53.

To personer i 50-årene er involvert i ulykken.

- En mann og en kvinne i voksen alder har kjørt på en snøscooter sammen og havnet i en ulykke. Det er for tidlig å si hva som har skjedd, sier operasjonsleder Remi Johansen hos politiet i Salten, til an.no.

Hodeskader

Politiet og ambulansen er på stedet. Luftambulansen er også på vei.

- Begge blir fraktet med Sea Kingen til Nordlandssykehuset. Det er snakk om hodeskader, men begge er ved bevissthet, sier Johansen.

Hentet av Sea King

Ulykken skal ha skjedd like utenfor Rognan sentrum.

- Sea Kingen har nå vært på stedet og tatt med seg de to til Nordlandssykehuset, opplyser redningsleder Frode Iversen til an.no klokken 22.00.

Kan ha fått sleng

Politiet er på stedet og etterforsker ulykken.

- Det kan se ut som at de har fått sleng på scooteren og havnet ned i en grøft og falt av. Det er usikkert om de har fått scooteren over seg eller ikke, opplyser politiet klokken 22.30.

- Det er ikke mistanke om ruspåvirket kjøring, men vi vil ta rutineprøver, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer hos politiet i Salten.

Mann i 50-årene og kvinne i 40-årene

- Vi har sagt tidligere at det har vært to personer i 50-årene, men det er en mann i 50- årene og en kvinne i slutten av 40-årene, sier Hammer til an.no mandag morgen.

Hammer forteller også at det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet. De to involverte personene ble sendt til Nordlandssykehuset søndag kveld.

- Vi har inntrykk av at det gikk rimelig bra, sier Hammer.

Lettere skadet

De to involverte ligger nå til observasjon på Nordlandssykehuset.

– Det er foreløpig ingenting som tyder på at de er mer en lettere skadet, sier medievakt ved Nordlandssykehuset, Børre Arntzen til an.no mandag.

Artikkeltags