Nå kommer Solvik-Olsen til Rana igjen - tema er samferdsel

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer til Rana 30. august for å delta på samferdselskonferansen Smart transport. Konferansen er et samarbeid mellom NHO Nordland, Rana Utviklingsselskap (RU) og Ranaregionen Næringsforening. Konstituert leder i RU, Anita Sollie, sier hun er svært fornøyd med at Solvik Olsen skal delta.

- Vi utfordrer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, partienes lokale stortingskandidater, bedriftsledere og flere på hva som skjer innen transport her fremover. Vi skal spørre hva de mener om NTP og oppfølging av denne på Helgeland, om Stortingsvalget vil kunne forandre politikk og prioriteringer rundt samferdsel i regionen, hvordan kan vi lage et industrieeventyr og vi vil høre hvilke smarte transportløsninger som kommer. Vi er meget fornøyde med at samferdselsministeren kommer for å delta på konferansen, sier Sollie som skal står for åpninga.

Foruten Solvik-Olsen skal ordfører Geir Waage, adm.dir. Arve Ulriksen (Mo Industripark), adm.dir. Erik Lahnstein (Norges Skogeierforening) og daglig leder i Ranaregionen Næringsforening Trine Rimer, holde innlegg.

Partienes 1. kandidater blir utfordret til innspill og kommentarer angående samfedselspolitikk i Nord som en avslutning på dagen, står det på nettsidene til arrangøren.

Artikkeltags