Savner du eAvisa på din iPad? Oppdatert og feilrettet versjon skal være på plass i løpet av dagen

En oppdatert versjon av eAvis-appen for iPad har ført til at flere abonnenter ikke har fått lest avisa på iPad denne uka.

DEL

Det gjøres stadig tekniske forbedringer på alle Amedias aviser, også Rana Blad. Som oftest er det små endringer som bare gjør brukeropplevelsen litt bedre. Det var også meningen denne uka.

Alle avisenes apper for eAvis oppgraderes nå både på iOS og Android. Mange har allerede fått den nyeste versjonen av appen.

For enkelte med eldre iPader har det ført til at appen lukker seg før man får åpnet eAvisa.

Viktigste endringer

Endringen som er gjort er mest visuelt.

Samordnet appikon/logobruk mellom nyhetsapp og app for eAvis. Samtidig tydeliggjøres forskjellen på de to og det er opprettet enklere flyt mellom appene slik at det er enkelt å hoppe fra den ene til den andre.

Husk at det finnes to apper for Rana Blad. En for eAvis og en som holder deg løpende oppdatert med alt innholdet vi publiserer fortløpende på ranablad.no.

Rana Blad lanserer nyvinning: Nå får du akkurat de nyhetene du er interessert i - levert rett til deg i det de publiseres

Feil hos noen

For de fleste av Rana Blads abonnenter har denne endringen bare vært positiv, men for noen lukker appen når man prøver å lese eAvisa. Feilen ble meldt på tirsdag og en ny versjon for iPad med operativsystem iOS 9 og iOS10 er laget og testet.

Torsdag lages nye versjoner for alle de 77 avisene som er rammet. Disse vil bli sent over til Apple, og Amedias utviklere håper en ny versjon av appen for alle avisene vil være tilgjengelig for abonnentene i løpet av fredagen i Appstore. Du kan selv gå inn å sjekke om du har siste versjon.

Rana Blad lanserer Direktesport-app for smart-TV - få lokalsporten rett på TV-skjermen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken