Det kan bli scooterløyper i vinter, men det blir tidligst i slutten av februar

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Et utvalg ble satt ned for å se på muligheten på scooterløyper i Rana denne vinteren. Utvalget skal avgi en tilbakemelding til kommunens administrasjon som så skal behandle dette før saken sendes ut på høring.

Ordfører Geir Waage (Ap) er leder for utvalget. Sist vi skrev om saken sa han at det ikke kunne garanteres scooterløyper i Rana da dette var et svært komplisert arbeid der man måtte ta ting etter boka, for å ikke få det i retur.

For at scooterløyper i Rana skal bli en realitet i vinter så må utvalget komme med sin vurdering i god tid før MPR-utvalget møtes 14. desember. Waage mener de skal klare dette.

– Saken oversendes slik at den kan komme til behandling 14. desember. Vi skal klargjøre vår vurdering til administrasjonen slik at de kan forberede dette i tid før møtet, sier han.

Etter at saken er ferdig behandlet må den ut på høring.

– Det er åtte ukers høringsfrist før saken sendes til kommunestyret før behandling. Nå vet jo ikke vi hvor mange klager som kommer, og derfor kan jeg heller ikke si eksakt om eller når dette kan bli en realitet, sier Geir Waage.

Artikkeltags