Gå til sidens hovedinnhold

SE DIREKTE: Rana Blad bringer årets fellesfyrverkeri hjem til deg i åpen sending tilgjengelig for alle

Årets fellesfyrverkeri sendes til himmels klokka 18.00. Rana Blad sender direkte.

Smeller til med nyttårsgave til byens befolkning.

Når ikke tusenvis av glade ranværinger kan møtes for å se det årlige spektakulære fyrverkeriet som skytes opp i byen, så sørger lokalavisa di for at du får se det uansett hvor i verden du måtte befinne seg.

- Koronaåret 2020 har på så mange vis vært utfordrende og kjipt for alle sammen. Derfor vil vi i ditt lokale mediehus være med på å spre litt ekstra glede sånn helt på tampen av året. Det gjør vi ved at vi har folk ute og sender direkte fra det store fellesfyrverkeriet nyttårsaften klokka 18, sier Marit Ulriksen, sjefredaktør i Rana Blad.

- Vanligvis samles vi i stor stil på Havmannplassen og andre steder ved fjorden, men så var det dette med vanligvis og dette året. Mens vi venter på at det blir lov å samle oss til store folkemengder, sender vi derfor i år fellesfyrverkeriet åpent for både abonnenter og ikke-abonnenter., sier Ulriksen som håper mange vil logge seg på ranablad.no for å få med seg begivenheten.

- Å se dette på ranablad.no, blir jo selvsagt ikke det samme som å samles i byen slik vi er vante til. Likevel håper jeg at sendinga vår fra fyrverkerioppskytinga vil bli en fin opplevelse. Og så håper jeg inderlig at vi neste nyttårsaften igjen kan samles på normalt vis, sier Ulriksen som benytter anledninga til å ønske alle et riktig godt nytt år.

Sendingen fra fyrverkeriet starter klokka 17.50.

Kommentarer til denne saken