Hvis de som står bak ny skolestruktur og riving av fullt brukbare skolebygg, tror at dette skal hindre vedtak om en annen skolestruktur etter valget neste år, tar de grundig feil

Selfors ungdomsskole skal rives. FOTO: Marie Skonseng

Selfors ungdomsskole skal rives. FOTO: Marie Skonseng

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSom følge av det uansvarlige vedtaket om ny skolestruktur i Rana, skal det nå rives over en lav sko. At man river dagens ungdomsskole på Gruben og Selfors er forståelig ut fra dagens standard, men hovedgrunnen for rivingen er helt på jordet, at ungdomsskoleelevene på Gruben og Selfors skal flyttes til Mo.

At man skal rive gamle Ytteren skole gjør at man mildt sagt er forbannet. Hele prosessen har ført til sinne og fortvilelse blant undervisningspersonell, barn og unge og ikke minst foreldre.

Rana kommune kan ikke leve med den atmosfæren og tillitsforhold som i dag hersker på skolesektoren,og som er skapt av Arbeiderpartiet, Høyre og SV.

Hvis de som står bak denne prosessen med ny skolestruktur og riving av fullt brukbare skolebygg (Ytteren), tror at dette skal hindre vedtak om en annen skolestruktur etter valget neste år, så tar de grundig feil.

Det blir, ETTER valget til neste år, ny U-skole på Gruben og ny barneskole på Ytteren, samt at nyskolen på Ytteren blir brukt til det den var tiltenkt til, ungdomsskole for elevene på Selfors, Ytteren og Båsmo.

Provokasjonene holder i allefall innbyggerne i Rana i ånde til neste år.

Geir Fjelldalselv

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags