Genseren er tegnet av Anne-Mette Dambakken, som også er i koret. De fleste av korets medlemmer har en slik genser i egen valgt farge som de har strikket selv. God å ha i adventstida og i oppkjøringen til konsert 1. desember i Nevernes kirke.

– Den tomme notelinja øverst på genseren tenkte jeg skal brukes til å samle gode opplevelse i i lag, blant annet på stevner der vi får notemerker vi kan feste på der. Tenk om vi får holde på så lenge at vi kommer helt rundt. Jeg har akkurat kledd på meg min røde genser, som designer har jeg to, sier en blid Dambakken.

- Nerver, det finnes ikke, jeg tror jeg er for gammel til det. Men jeg tror det blir en flott konsert. Det er så mye fint også mye eget stoff fra koret.

I år har Dalamix satset på mye egenprodusert stoff, tekster, melodier og arrangementer. De er straks aktuell med konserten «Vårres jul». og en del av sangene er laget helt fra grunnen av med sanger som er komponert av medlemmer av koret, noen av sangene er det skrevet ny tekst til fra det opprinnelige engelske, mens andre er kjente sanger i ny drakt.

– Flere kormedlemmer har bidratt i prosessen, og vi har også lånt litt av et par nære korvenner. Vi er veldig stolte av sangene våre, og gleder oss til å framføre dette repertoaret for et større publikum, sier Anja Olsen, korets dirigent.

Relaterte saker:

Fra en låve på Alteren skal koret sende sin neste konsert live: – Det blir nytt og spennende