Gå til sidens hovedinnhold

Sjåfør omkom etter kollisjon mellom tankbil og lastebil på E6 i Målselv

Sjåføren av en lastebil omkom etter å ha blitt sittende fastklemt etter en kollisjon med en tankbil på E6 i Målselv mandag formiddag.

Nord-Norge

[Nordlys] Det opplyser UNN mandag ettermiddag.

- En mann i 30-åra ble fraktet i helikopter til UNN Tromsø med store skader. Han døde på sykehuset mandag ettermiddag. Pårørende er varslet, melder de på Twitter.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.31. Alle nødetatene rykket ut og et legehelikopter ble sendt til stedet.

- Sjåføren som satt fastklemt er fløyet til sykehuset, sa operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augsensen til Nordlys like etter ulykka.

Ulykken skjedde ved Takvatnet, like sør for Heia. De to kjøretøyene kom kjørende mot hverandre, men traff ikke direkte front i front, opplyser Augensen.

Veien ble sperret i begge kjørefelt, men er mandag ettermiddag åpnet.

Fastklemt

Det tok tid å frigjøre sjåføren av lastebilen fra vraket. Ved 12.30-tiden, to timer etter ulykken skjedde, melder politiet at vedkommende fraktes til UNN med ambulansehelikopter.

Det var sjåføren av det andre kjøretøyet, en tankbil, som meldte fra om ulykken. Begge sjåførene er menn i 30-40-årene. Tankbilsjåføren ble ikke påført alvorlige skader.

Det oppsto store materielle skader og tusenvis av liter diesel har lekket ut som brannvesenet har jobbet med å samle opp.

Etterforsker

Det var dårlig vær med tett snøfall på ulykkesstedet.

- Vi etterforsker saken for å finne ut hva som har skjedd. Vår trafikketterforsker og ulykkesgruppen til Statens vegvesen er på vei, sier Augensen.