FAU ved Mo og Gruben ungdomsskoler oppfordrer foreldre til å vise sitt engasjement i forkant av skolemøtet

FAU-leder ved Mo ungdomsskole Trine Lise Michalsen (t.v.) og FAU-leder ved Gruben ungdomsskole Janniche Larset, samler engasjerte foreldre til markering på Mo ungdomsskole, før de i samlet flokk tar seg til skolemøtet i rådhuset.

FAU-leder ved Mo ungdomsskole Trine Lise Michalsen (t.v.) og FAU-leder ved Gruben ungdomsskole Janniche Larset, samler engasjerte foreldre til markering på Mo ungdomsskole, før de i samlet flokk tar seg til skolemøtet i rådhuset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

FAU ved Mo og Gruben ungdomsskoler oppfordrer foreldre til å vise sitt engasjement i forkant av skolemøtet onsdag.

– Vi skal møtes på Mo ungdomsskole først. Der vil Line Ellingsen holde appell, før vi sammen marsjerer til Rådhuset via Moheia videregående skole. For å markere at vi mener alvor med kravet om trafikksikre skoleområder, oppfordrer vi de deltar på markeringa til å ha på seg refleksvest, sier leder for FAU Mo ungdomsskole Trine Lise Michalsen og leder for FAU Gruben ungdomsskole, Janniche Larset i et opprop.

De viser til at skolesjefen har sagt at det blir anledning for spørsmål etter at arkitektene har lagt fram skissene.

– Vi er ikke så sikre på at vi vil få muligheten til det, men skal sørge for å fylle kommunestyresalen med engasjerte foreldre, sier Michalsen og Larset.

De er tydelige på at de støtter lærernes kvalitetskamp i skolesaken, at de ikke vil flytte barna fra lokalmiljøet og inn i anleggsområder og at de krever en skolegård som oppfyller lovkravene i opplæringsloven.

– Vi krever selvsagt også trafikksikring av skoleveien, går det fram av oppropet.

Artikkeltags