Monica fra Lurøy forlater jobben som eiendomssjef – blir ny daglig leder i Bodø-firmaet

Monica Jakobsen Lunderøy er ny vikarierende daglig leder i Bædi & Børdi.

Monica Jakobsen Lunderøy er ny vikarierende daglig leder i Bædi & Børdi. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

[AVISA NORDLAND] Monica Jakobsen Lunderøy fra Sleneset på Helgeland er ansatt som ny daglig leder i Bædi & Børdi. Det skriver selskapet i en pressemelding mandag.

Lunderøy er bosatt i Bodø og kommer fra stillingen som eiendomssjef i T. Kolstad Eiendom AS. Den tidligere eiendomssjefen er ansatt som vikarierende daglig leder, med skal etter planen fortsette i bedriften som salgsansvarlig etter den planlagte perioden.

– Jeg har fulgt med på Bædi & Børdi siden jeg begynte mitt masterstudium, og synes Linda og gjengen gjør en fantastisk jobb med å tilrettelegge for en mer interessant Norgesferie for barna. Nå gleder jeg meg enormt til å bli bedre kjent med de to tøffe typene, og jeg ser fram til å bidra til videre vekst for beokjdriften, sier Lunderøy i pressemeldingen, som starter i jobben 1. mai.

Nåværende daglig leder, Linda Skipnes Strand, skal ut i permisjon og er godt fornøyd med å ha fått inn Monica Jakobsen Lunderøy.

– Vi er veldig glade for å få Monica med på laget i Bædi & Børdi. Hun er faglig sterk og en utrolig hyggelig person som absolutt vil styrke teamet vårt og bidra til positiv vekst i tiden framover, sier Linda Skipnes Strand, sier hun i meldingen.

Artikkeltags