Gå til sidens hovedinnhold

Slik holder du deg enkelt oppdatert på det lokale trafikkbildet - få trafikkmeldinger rett på mobilen

Rana Blad skriver daglig om små og store hendelser i trafikkbildet, men for folk på farten er det ikke alltid like enkelt å huske på å sjekke verken lokalavisen eller veitrafikksentralen for å få oversikt over trafikkbildet.

Imidlertid har du nå en enkel mulighet for å få de viktigste lokale trafikkmeldingene direkte på din mobiltelefon.

Stenges Bustneslia? Advarer politiet om glatt føre? Er det full stopp på Saltfjellet? Har det skjedd en trafikkulykke?

Har du Rana Blads Nyhetsapp har du muligheten til å slå på pushvarsling for trafikkmeldinger. Gjør du dette vil du få en melding hver gang vi publiserer en sak som omhandler trafikkbildet. Du kan også velge om du vil ha lyd på meldingen eller om du vil ha en stille varsling.

Slik gjør du det:

Har du allerede Rana Blads Nyhetsapp? Da trenger du kun å klikke på "For deg" på bunnmenyen, deretter på "Tilpass" eller "Legg til" oppe i venstre hjørnet. Deretter kan du velge "Trafikkmeldinger" fra listen over nyhetskilder du ønsker å følge.

(Saken fortsetter under bildet)

Husk: Du kan velge som mange kilder du vil blant de 20 nyhetskildene som er tilgjengelig. Velger du kilder som kan komme til å overlappe hverandre, for eksempel "Trafikkmeldinger" og "Bustneslia", vil du uansett ikke motta to like pushvarsler om det samme temaet - systemet sender da bare ut én melding.

Har du ikke Rana Blads Nyhetsapp?

Appen er mulig å laste ned for iOS fra App store og for Android-telefoner fra Google Play. Når du så har lastet ned appen, følger du oppskriften som er gjengitt over for å velge nyhetskilder.

Husk i tillegg på at du også har muligheten for å sjekke ut hvordan veien er flere steder i distriktet gjennom de lokale webkameraene.

Les også

Skal du ut og kjøre i dag? Her kan du sjekke hvordan veien er flere steder i distriktet

Les også mer om Rana Blads Nyhetsapp her:

Les også

Rana Blad lanserer nyvinning: Nå får du akkurat de nyhetene du er interessert i - levert rett til deg i det de publiseres

Kommentarer til denne saken